MENU

FROKOST AFTENVIN

FROKOST 11:00 – 17:00
SNACKS
Røgede mandler / Marinerede oliven / Puffede flæskesvær 40 / 100
DELIKATESSER
Udvalg af italienske delikatesser 150
Paté, tapenade, sennep, pesto & surt
Vælg brættet som en forret eller som en deler for 2
FORRETTER / SMÅ RETTER
Taskekrabbe, citron, chili, crouton & estragon 75
Vitello tonnato, rosa kalv, tuncreme, kapers & saltet citron 75
Carpaccio, gravad okse, frisée, trøffel & parmasan 75
Tuntatar, sesam, lime, crackers & urter 75
Oksetatar, grillet asparges, mascarpone, crumble & soltørrede tomater 75
Caprese, tomater, mozzarella, olivenolie & basilikum 75
Ricotta, cremet ricotta, grillet fersken, ærteskud & grøn peber 75
Arancini (3 stk.), paneret risotto, hvidløg, citron & parmasan 75
SANDWICH / BURGER
Reuben sandwich, pastrami, Emmentaler, surkål & fritter 125
Burger, cheddar, tomat, løg, pickles, house sauce & fritter 125
SALATER
Cæsar salat, kylling, smilende æg, radiser, parmasan & crouton 125
Seattle salat, kalveinderlår, bitre salater, grønne bønner, oliven & nødder 125
Risotto, grønne ærter, forårsløg, asparges & citron 125
STEAKS
Striploin 200 gr., bearnaise, grillede løg & fritter 185
Rib Eye 450 gr., bearnaise, grillede løg & fritter 400
“Colorado Roast”, skiver af grillet cuvette, bearnaise, grillede løg & fritter 165
BØRNERETTER
Kyllingespyd, fritter, agurk & ketchup 60,-
Hamburger, fritter, agurk & ketchup 60,-
DESSERTER
Sundae, chokoladebrownie, vaniljeis & karamel 55
Apple pie, pekannødder & vaniljecreme 55
Tiramisu, mascarpone, espresso & Marsala 55
AFTEN 17:00 – 21:00 / torsdag-lørdag 21.30
SNACKS
Røgede mandler / Marinerede oliven / Puffede flæskesvær 40 / 100
1 HOVEDRET 185 / 2 RETTER 245 / 3 RETTER 295
DELIKATESSER
Udvalg af italienske delikatesser 150
Paté, tapenade, sennep, pesto & surt
– kan deles af 2 og indgå som en del af menuen
FORRETTER / SMÅ RETTER
Vi anbefaler 3-4 for et fuldendt måltid eller blot en enkelt til forret
Taskekrabbe, citron, chili, crouton & estragon 75
Vitello tonnato, rosa kalv, tuncreme, kapers & saltet citron 75
Carpaccio, gravad okse, frisée, trøffel & parmasan 75
Tun tatar, sesam, lime, crackers & urter 75
Oksetatar, grillet asparges, mascarpone, crumble & soltørrede tomater 75
Caprese, tomater, mozzarella, olivenolie & basilikum 75
Ricotta, cremet ricotta, grillet fersken, ærteskud & grøn peber 75
Arancini (3 stk.), paneret risotto, hvidløg, citron & parmasan 75
HOVEDRETTER 185
Confiteret kylling, porre, linser & pancetta
Risotto, grønne ærter, forårsløg, asparges & citron
Dorade hel grillet, broccolini, romesco & pinjekerner
Striploin 200 gr., bearnaise, grillede løg & fritter
Rib Eye 450 gr., bearnaise, grillede løg & fritter tillæg på +215
“Colorado Roast”, skiver af grillet cuvette, bearnaise, grillede løg & fritter
Tilvalg – Bitre salater, valnødder, citrus creme & urter 45
BURGER
Burger, cheddar, tomat, løg, pickles, house sauce & fritter 150
COLORADO ROAST
Hel grillet Cuvette af okse + 800 gr., – skæres selv ved bordet pr. person 245
Fritter, bearnaise, grillede forårsløg & confiterede hvidløg
(minimum 2 personer)
BØRNERETTER
Kyllingespyd, fritter, agurk & ketchup 60
Hamburger, fritter, agurk & ketchup 60
DESSERTER
Sundae, chokoladebrownie, vaniljeis & caramel 55
Apple pie, pekannødder & vaniljecreme 55
Tiramisu, mascarpone, espresso & Marsala 55
VINKORT
BOBLER
Fracino, Øko Prosecco, DOC 50 /345
2015 Drappier Champagne, Brut Nature, San Soufre 750
HVIDVINE
2015, Stone Barn, Chardonnay, Californien 60 /300
2014, Viognier Unoaked, Clay station, Lodi 375
2015, Chateau Ste. Michelle, Dry Riesling, Columbia Valley, Amerika 80 / 380
2015, Sauvignon Blanc, Casa Del Bosque, Chile 335
2015, Luca Chardonnay, Laura Catena, Argentina 110 / 525
2015, Famille Hugel, Gentil, Frankrig 325
2015, Grüner Veltliner, Langeniois, Østrig 425
2014, Sauvingon Blanc, Greywacke, New Zealand 550
RØDVINE AMERIKA
2013, Ranch 32, Pinot Noir, Californien 400
2013, Syrah-Shiraz Diamond Collection, Francis Ford Coppola, Californien 500
2014, Pinot Noir, Diamond Collection, Francis Ford Coppola, Californien 600
2014, Brazil, Zinfandel, Lodi 475
2015, Luca, Pinot Noir, Argentina 110 / 525
2010, Cabernet Franc, El Enemigo, Mendoza, Argentina 400
2013, Casa del Bosque Reserva, Pinot Noir, Casablanca, Chile 335
2009, Cobos Bramare, Cabernet, Lujan de Cuyo, Mendoza, Argentina 595
RØDVINE EUROPA
2015, Barbera Luigi, Piemonte, Italien 380
2015, Purato, Nero Dávola, Italien 60 / 300
2011, Chianti Classico, Villa St. Andrea, Toscana, Italien 80 / 385
2014, Montessu, Isola dei Nuraghi, Sardinien 350
2010, Brunello di Montalcino, Val di Suga, Toscana, Italien 600
2014, Abril Spätburgunder, Fruckt, Tyskland 400
DESSERT VINE
2016, Moscato de Asti, Ca’ del Baio, Italien 335