MENU

FROKOST AFTENVIN

FROKOST 11:00 – 17:00
SMÅRETTER
Loft Fried Chicken – Coleslaw – BBQ Sauce/Sweet n’sour 70,-
Croquetas – parmesan – sprøde porre 65,-
Tatar – Syltet Rødbede-Espresso Olie-Crostini 75,-
Crab cake – røget hummer aioli 70,-
Spring rolls – kål – sweet chili 65,-
Sprød blæksprutte – Soya Sauce Aioli 60,-
Cremet Karl Johan suppe – sprøde kikærter 60,-
Tun Tatar – chili/hvidløg – avocado – sesam olie – wonton chips 85,-
Risotto på vilde svampe – parmesan – sprød persille 85,-
1/2 grillet hummer med aioli & citron 190,-
SNACKS 3 for 100,-
Oliven 40,-
Ost gougere 40,-
Krydrede nødder 40,-
Vildsvinenakke 40,-
Røget Chipotle kålchips 40,-
SALATER
Cæsar salat – romaine – croutoner – parmesan – grillet kylling 90,-
Steak salat – grillet steak – syltede løg – lime – chili – sesam – koriander 90,-
Chevre – timianhonning – æbler – tomat – syltede rødløg 90,-
BREADS – alle inklusiv fritter med mayo
Black Angus burger 200 gr. – sprød salat – brioche – mild chilicreme – rødløg 140,-
Black Angus burger 200 gr. – karamelliseret løg – cheddat – sprød salat – brioche – aioli – rødløg 140,-
Vegetar burger – karamelliseret løg – sprød salat – brioche – aioli – rødløg 140,-
Asian marineret steak sandwich – grillet steak – parmesan – cherry tomat – koriander – kimchi spread 140,-
Braiseret svin i hvidvin – syltet rødkål – chili – æble – valnødder 140,-
SIDES
Fritter – estragonmayo 25,-
Fritter – chili – parmesan 25,-
DESSERTER 4 for 100,-
Oreo Panna Cotta 30,-
Créme Brûlée 30,-
Chokolade, peanut og kokos cremebudding 30,-
Skumfiduser dækket med hvid cokolade og peanuts 30,-
Petit four 25,-

AFTEN 17:00 – 21:00

OBS. Fredag den 2. Juni & torsdag den 15. Juni har vi et begrænset menukort grundet koncert i Royal Arena

 

 

FORRETTER
Loft Fried Chicken – coleslaw – BBQ sauce / sweet n’ sour 85,-
Croquetas – parmesan – sprød porre 65,-
Tatar – syltet rødbede – espesso olie – crostini 75,-
Crab cake – røget hummer aioli 70,-
Spring rolls – kål – sweet chili 65,-
Sprød blæksprutte – soya sauce aioli 60,-
Cremet Karl Johan suppe – sprøde kikærter 60,-
Tun Tatar – chili/hvidløg – avocado – sesam olie – wonton chips 85,-
Risotto på vilde svampe – parmesan – sprød persille 85,-
1/2 grillet hummer med aioli & citron 190,-
SNACKS 3 for 100,-
Oliven  40,-
Ost Gougere 40,-
krydrede nødder 40,-
Vildsvinenakke 40,-
Røget chipotle kålchips 40,-
HOVEDRETTER (inkl.  1 side og 1 sauce)
Ribeye 300 gram 275,-
Family roast Colorado steg ca. 800 gr. (2 personer) incl. 2 sides & 2 saucer 495,-
Grillet unghane 185,-
Grillet Dorade – chili – lime 185,-

Tasting menu 3 retter

Tun Tatar – chili/hvidløg – avocado – sesam olie – wonton chips

Colorado Roast – 2 valgfri sides – 2 valgfri saucer

Oreo Panna Cotta

345,-
BREADS
Black Angus burger – sprød salat – brioche – mild chilicreme – rødløg – inkl. fritter 140,-
Black Angus burger 200 gr – karamelliseret løg- cheddar – sprød salat – brioche – aioli – rødløg –  inkl. fritter 140,-
Vegetar burger – karamelliseret løg- sprød salat – brioche – aioli – rødløg – inkl. fritter 140,-
Asian Marinated Steak sandwich – parmesan – cherry tomat – koriander – kimchi spread – inkl fritter 140,-
Braiseret svin i hvidvin – syltet rødkål – chili – æble – hvidløg – valnødder  – inkl. fritter 140,-
SAUCER
Bearnaise
Bourbon
Beef Bone Marrow
BBQ Sauce
Chimichurri
SIDES 3 for 125,-
Cæsar salat 45,-
Sprød salat – parmesn – vinagrette 45,-
Bønner – hvidløg – ventreche 45,-
Fritter – estragonmayo 45,-
Fritter – chili – parmesan – chilimayo 45,-
Kartoffelmos – parmesan – citron 45,-
Sprøde løgringe 45,-
Majs – smør – salt 45,-
Fritter – Trøffel mayo
DESSERT 4 stk for 100,-
Oreo Panna Cotta  30,-
Petit four  25,-
Skumfiduser dækket med hvid chokolade og peanuts  30,-
Créme Brûlée  30,-
Chokolade, kokos og peanut budding 30,-
KUN FOR BØRN
Burger 100 gram – tomat – agurk – fritter 60,-
Grillet kylling – fritter – sprød salat 60,-
Spaghetti bolognese 60,-
Vanilje is 45,-
VINKORT
BOBLER
Cava Brut Nature, Mas Montcau, St. Sadurní D’Anoia 50,-/345,-
Drappier Champagne, Brut Nature, San Soufre 750,-
HVIDE VINE
2014 Stone Barn, Chardonnay, Californien 60,-/290,-
2014 Sauvignon Blanc, Casas del Bosque, Chile 295,-
2014 Famille Hugel, Gentil, Frankrig 325,-
2014 Sauvignon Blanc, Casa Del Bosque, Chile 65 ,- / 335 ,-
2013 Luca Chardonnay, Laura Catena, Argentina 110,-/525,-
2014 Viognier Unoaked, Clay station, Lodi 375,-
RØDE VINE
ITALIEN
2012 Barbera superiore, Bel Colle, Piemonte 65,-/335,-
2011 Chianti Classico, Villa St. Andrea 385,-
2011 Montessu, Isola dei Nuraghi, Sardinien 350,-
2010 Brunello di Montalcino, Val di Suga 600,-
OVERSØISK
2013 Luca Pinot Noir, Argentina 100,-/495,-
2010 Cabernet Franc, El Enemigo, Mendoza, Argentina 85,-/400,-
2012 Syrah-Shiraz Diamond Collection, Francis Ford Coppola, Californien 500,-
2013 Pinot Noir, Diamond Collection, Francis Ford Coppola, Californien 600,-
2013 Casa del Bosque Reserva, Pinot Noir, Casablanca, Chile 295,-
2013 Brazin, Zinfandel, Lodi 475,-
2009 Cobos Bramare, Cabernet, Lujan de Cuyo, Mendoza, Argentina 595,-
2014 Abril, Spätburgunder, Fruckt, Tyskland 410,-
SPANIEN
2011 Sospechoso Tinto, MG, Tempranillo, Castilla la Mancha 65,-/300,-
2011 Pago de Los Capellanes, Ribera del Duero, Joven 435,-
2011 Marquès de Legarda, Vino Tinto, Crianza, Rioja 355,-
DESSERT VINE
Moscato de Asti, Ca’ del Baio, Italien 275,-