MENU

FROKOST AFTENVIN

FROKOST 11:00 – 17:00
SNACKS
Røgede mandler / Marinerede oliven / Puffede flæskesvær 40 / 100
SANDWICH
Parma skinke, mozzarella, tomat, basilikum & fritter 100
Steak sandwich, tomat, rødløg & fritter 100
BURGER
Dansk kvæg, cheddar, tomat, løg, pickles, house sauce & fritter 125
SALATER
Cæsar salat, mini romaine, kylling, pancetta, parmasan & crouton 100
Steak salat, soya vinaigrette, peanuts, chili, cherry tomat & slikærter 100
Caprese salat, mozzarella, Feld salat, tomater, basilikum & oliven olie 100
FROKOST STEAK
150 gram, skiver af grillet Colorado Roast, bearnaise, løg & fritter 125
CHARCUTERI
Udvalg af italiensk skinke, salami, paté, tapenade, sennep, pesto & surt 150
Vælg brættet som en forret eller som en deler for 2
FORRETTER / SMÅ RETTER
Vitello Tonnato, rosa kalv, tuncreme, kapers & saltet citron 75
Carpaccio, gravad okse, frisée, trøffel & parmasan 75
Tuntatar, sesam, lime, crackers & urter 75
Caprese, mozzarella, tomat, basilikum & oliven olie 75
Arancini (3 stk.) paneret risotto, hvidløg & parmasan 75
STEAKS
Striploin 200 gr., bearniase, grillede løg & fritter  195
Rib Eye 450 gr., bearniase, grillede løg & fritter 450
BØRNERETTER
Kyllingespyd, fritter, agurk & ketchup 60
Hamburger, fritter, agurk & ketchup 60
DESSERTER
Lemon curd, hasselnødcrumble & italiensk marengs 65
Panna cotta, blommekompot, crumble & vanilje 65
Tiramisu, mascarpone, espresso & Marsala  65
AFTEN 17:00 – 21:00 / torsdag-lørdag 21.30
SNACKS
Røgede mandler / Marinerede oliven / Puffede flæskesvær 40 / 100
1 HOVEDRET 185 / 2 RETTER 245 / 3 RETTER 295
DELIKATESSER
Udvalg af italienske skinke, salami, paté, tapenade, sennep, pesto & surt 150
– kan deles af 2 og indgå som en del af menuen
FORRETTER / SMÅ RETTER
Vi anbefaler 3-4 for et fuldendt måltid eller blot en enkelt til forret
Ørred, grillet agurk, mascarpone & urter 75
Vitello tonnato, rosa kalv, tuncreme, kapers & saltet citron 75
Carpaccio, gravad okse, frisée, trøffel & parmasan 75
Tun tatar, sesam, lime, crackers & urter 75
Oksetatar, rødbede, valmød & ansjoscreme 75
Caprese, tomater, mozzarella, olivenolie & basilikum 75
Ricotta, grillet squash, lrteskud, hasselnød, grøn peber & chili 75
Arancini (3 stk.), paneret risotto, hvidløg, citron & parmasan 75
HOVEDRETTER 185
Risotto, græskar, salvie & 24 mdr. parmesan
Dorade, hel grillet dorade, romesco, grønne linser & porre
“Colorado Roast”, skiver af grillet cuvette, bearnaise, grillede løg & fritter
Striploin 200 gr., bearnaise, grillede løg & fritter tillæg på +45
Rib Eye 350 gr., bearnaise, grillede løg & fritter tillæg på +165
Grillet andebryst, bagt selleri, hasselnød, sure bær & rosmarin
EXTRA 
Blandede salater, peanuts, citrus creme & urter 35
Rosmarin fritter & house dressing 35
BURGER
Dansk kvæg, cheddar, tomat, løg, pickles, house dressing & fritter 150
COLORADO ROAST (minimum 2. pers) pr. pers. 245
+800 gr. hel cuvette af okse – skæres selv ved bordet
Fritter, bearnaise, grillede forårsløg & confiterede hvidløg
Blandede salater, peanuts, citruscreme & urter
BØRNERETTER
Kyllingespyd, fritter, agurk & ketchup 60
Hamburger, fritter, agurk & ketchup 60
DESSERTER
Lemon curd, hasselnød crumble & italiensk marengs 65
Panna cotta, blommekompot, crumble & vanilje 65
Tiramisu, mascarpone, espresso & Marsala 65
VINKORT
BOBLER
Moncaro, Øko Spumante, Marche, Italien 50 /345
Domaine Ste. Michelle, Washington State, Amerika 400
HVIDVINE
2015 Pemo Pecorino, Abruzzo, Italien 50 /245
2016 Purato, Catarratto/Pinot Grigio, Sicilien, Italien 295
2016 Soave Classico, Veneto, Italien 325
2015 Chateau Ste. Michelle, Dry Riesling, Columbia Valley, Amerika 380
2015 Tommasi, Trebbiano de Lugana, San Martino, Veneto, Italien 455
2014 Red Diamond, Chardonnay, Washington State, Amerika 85 / 420
2015 Noble Vines, 242 Sauvignon Blanc, Monrerey, Amerika 445
2015 Nals Margreid, Pinot Grigio, Punggl, Alto Adige, Italien 650
RØDVINE
2015 Pemo Montepulciano d’Abruzzo, Italien 50 / 245
2016 Purato, Nero Dávola, Sicilien, Italien 295
2014 Capitello, Valpolicella Ripasso, Veneto, Italien 350
2011 Chianti Classico, Villa St. Andrea, Toscana, Italien 80 / 405
2014 Red Diamond, Shiraz, Washington State, Amerika 410
2015 Noble Vines, 667 Pinot Noir, Monterey, Amerika 95 / 465
2014 Noble Vines, The One, Zinfandel/Syrah, North Coast, Amerika 575
2011 Brunello de Montalcino, Verbena, Toscana, Italien 750
2012 Barolo, Andrea Oberto, Piemonte, Italien 775
DESSERTVIN
Marsala Vecchioflorio Dolce, Sicilien 50 / 400