OM OS

Personale

Timo & Co.

Timo Hoffman er manden bag spisestederne 8TALLET, RAMBLA og LOFT, der alle ligger i den unge bydel Ørestad. I Allinge på Bornholm driver han cafeen og restauranten SOMMER, hvor sommergæster og lokale kan nyde deres mad med en fantastisk udsigt over havnen og Østersøen. På Vesterbro driver han BODIL, som er stedet til både de lokale og de der gerne vil udvide restauranthorisonten med et hyggeligt spisested hvor mad og vin er i særklasse.

Timo Hoffman skød sin karriere i gang, da han som helt ung og bosiddende på Bornholm startede som opvasker på en af klippeøens restauranter. Nogen egentlig uddannelse inden for restaurationsbranchen har han aldrig fået, men han besidder det mod og den risikovillighed, der kendetegner dygtige iværksættere.

Siden 2004 har han sammen med et stærkt og dygtigt hold af kokke og køkkenfolk, tjenere og indretningsarkitekter skabt en række markante og succesfulde cafeer og restauranter med hver deres personlighed. I 2006 var Timo bl.a. med Restaurant Koefoed den første til at præsentere københavnerne for det dengang spæde bornholmske gastronomieventyr. Restauranten og konceptet lever i bedste velgående, dog med nye ejere.

I oktober 2015 rykkede Timo & Co. inden døre i storcentret Field’s med den New Yorker-inspirerede restaurant LOFT. Og i starten af 2016 åbnede nyskabelsen BODIL på Vesterbro som et led i Timos forretningsmæssige ambition om at skabe gå-ud-steder, som han selv har lyst til at komme på. Steder med en stilsikker og lækker indretning og et interessant moderne spisekort, hvor kvaliteten er i top, uden at det behøver koste en bondegård.

 

 

 

Translate »