EmneBeskrivelsePris
17.30 – 21.30
SNACKS (alle 3 for 100,-)Oliven39,-
Saltede Nødder39,-
Puffe flæskesvær39,-
Tasting MenuDen store, 10 retter, 6 serveringer (vin menu 5 gl. 350,-)400,-
Den lille, 6 retter, 4 serveringer (vin menu 3 gl. 250,-)300,-
SLIDERS (alle 3 100,-)Grillet bøf af hakket okse, parmesan & syltede rødløg39,-
Braiseret okse, karamelliserede løg & agurk39,-
Braiseret gris, sød chili & sprødt salat39,-
— vi anbefaler fritter med aioli som sideorder
TAPAS — små retterGRØNT
Patatas Bravas, ristet tomat aioli & paprika39,-
Grove fritter med rødbede og løgpulver39,-
Grove fritter med maldon salt39,-
Grillede Pimientos de Padron med miso youghurt49,-
Mozzarella, tomater, basilikum & oliven89,-
Manchego, med timian honning69,-
Avokado, rødløg, appelsin & korianderskud69,-
Stegte grønne bønner med chili & hvidløg39,-
FISK
Friteret Calamari, sort mayo & grillet citron69,-
grillet marineret Gambas rejer & lime aioli99,-
Rimmet laks, granat æble & Wasabi99,-
Grillet Pulpo, Chistorra chorizo (*kød), kikærter, piment & salsa89,-
Tuntatar, agurk, sesam & citron99,-
KØD
Jamón Croquetas (2 stks) 39,-
Grillet svinebryst, grønne linser, kapers, Gremolata & sherryglace 79,-
Grillet Chorizo, mango & kikærter89,-
Små kødboller i krydret tomat sauce59,-
Grillet steak serveret med en kraftig timianglace69,-
grillet & marineret kylling, hvidløg & artiskok59,-
Charcuteri — ( anbefales til 2 pers.)139,-
Tatar, grillet rød peber, trøffel & lotus rod 89,-
DESSERTERPanna Cotta, hindbær & vanilje 60,-
Chokolade & chokolade60,-
Udvalg af oste100,-