MENU


FROKOST 11.30-15.00 Køkkenet holder lukket mellem 15.00-17.30
SNACKS
Marinerede Oliven 45,-
Røgede Mandler 45,-
Grillede Artiskokker 45,-
Puffede flæskesvær 45,-
Udvalg af ovenstående pr. person (min 2. pers)  75,-
 DELIKATESSER
 – Serveres med brød, sennep & surt
 ´Nduja, Spilinga. Blød, stærk og kraftig peperoncino 70,-
 Chorizo, Magno. Rustik, grovhakket chorizo med paprika & hvidløg  75,-
Serrano, Jamón. Spansk skinke, saltet, lufttørret & modnet i 16 måneder 70,-
Capocollo, Skinke, saltet, tørret og modnet i 9 dage 65,-
Lomo, Cabecero. Krydret nakkefilet af svin fra Castilla 7 León 65,-
Paté af fjerkræ, timian, hvidløg og Dijon 75,-
Rilette, svin, Pastis og estragon  65,-
Fennikelsalami, grofthakket, mild og modnet 65,-
Udvalg af ovenstående pr. person (min. 2. pers) 120,-
GRØNT
Grillet avocado, cherrytomat, lime & mynte 95,-
Burrata, grillet rødbede, hasselnød, brændte løg & citrusvinaigrette 125,-
Broccolini, salsa romesco og pinjekerner 85,-
FISK
Lyngrillet tun, pink grape, fennikel og urter 115,-
Laks, rødbede, brombærr og lime “kaviar” 95,-
Taskekrabbe, ristet brød, marineret agurk, røget oliven & urter 110,-
KØD
Croquetas de Jamón (2 stk.) 60,-
Tatar af okse, grønne bønner, citroncreme, ribs og sprød kylling 95,-
Grillet steak, blommer, sesam og soya 85,-
HOVEDRETTER
 200 gr. Argentinsk ribeye, røget paprikasmør & pommes frites 220,-
Muslinger, chorizo, kikærter, perleløg & tomat 150,-
Burger af dansk okse, radicchio, løg & pommes frites 150,-
Lakse nicoise salat, kartofler, grønne bønner, oliven & smilende æg 140,-
OST
Ibores, gederåmælk, fast, rullet i pimenton og modnet i 2 måneder 55,-
Don Picón De Cuenca, fåremælksmanchego, modnet i 10 måneder 60,-
Al romero, gedemælk, fast, rullet i rosmarin og modnet i 3 måneder 55,-
Valdeón, ko & gedemælks blåskimmel, modnet i 3 måneder 50,-
Udvalg af ovenstående pr. person (min 2 pers.) 100,-
DESSERT
Citron, hasselnød og brændt marengs 60,-
Rabarber, mandelbrud og vaniljecreme 60,-
Kokos, chokolade og kondenseret mælk 60,-
AFTEN 17.30-21.30
SNACKS
Marinerede oliven 45,-
Røgede Mandler 45,-
Grillede artiskokker 45,-
Puffede flæskesvær 45,-
Udvalg af ovenstående pr. pers. (min 2. pers) 75,-
DELIKATESSER
– Serveres med brød, sennep & surt
´Nduja, Spilinga. Blød, stærk & kraftig peperoncino 70,-
Chorizo, Magno. Rustik, grovhakket chorizo med paprika & hvidløg 75,-
Serrano, Jamón. Spansk skinke, saltet, lufttørret & modnet i 16 måneder 70,-
Capocollo, skinke, saltet, tørret og modnet i 90 dage 65,-
Lomo, Cabecero. Krydret nakkefilet af svin fra Castilla 7 León 65,-
Paté af fjerkræ, timian, hvidløg og Dijon 75,-
Rillette, svin, Pastis og Estragon 65,-
Fennikelsalami, grofthakket, mild og modnet 65,-
Udvalg af ovenstående pr. pers. (min. 2 pers.) 120,-
GRØNT
Røgede nye kartofler, æggeblomme, skorzonerrod & chorizo 75,-
Grillet avokado, cherrytomat, lime & mynte 95,-
Burrata, grillet rødbede, hasselnød, brændte løg & citrus vinaigrette 125,-
Broccolini, salsa romesco & pinjekerner 85,-
Paneret risotto, squash & Manchego (2 stk.) 60,-
FISK
Ceviche af hvidfisk, avokadopuré, citrus og cracker 115,-
Grillede, hvide, danske asparges, fjordrejer, blanquette & rogn 125,-
Lyngrillet tun, pink grape,fennikel og urter 115,-
Laks, rødbede, brombær og lime “kaviar” 95,-
Taskekrabbe, ristet brød, marineret agurk, røget olivenolie & urter 115,-
KØD
Jamón Croquetas (2 stk.) 60,-
Tatar af okse, grønne bønner, citroncreme, ribs og sprød kylling 95,-
Grillet lam, radicchio og salsa verde 95,-
Chorizo, salsa, brændte løg og persille 85,-
Grillet svinebryst, grønne linser, sherry glace & gremolata af kapers 90,-
Grillet steak, blommer og soya 85,-
HOVEDRET
450 gr. Argentinsk ribeye, røget paprika smør & pommes frites 450,-
Grillet havbars, grønne ærter, porre og sprød salat 325,-
OST
Ibores, gederåmælk, fast, rullet i pimenton og modnet i 2 måneder 55,-
Don Picón de Cuenca, fåremælks Manchego, modnet i 10 måneder 60,-
Al Romero, gedemælk, fast, rullet i rosmarin og modnet i 3 måneder 55,-
Valdeón, ko & gedemælks blåskimmel, modnet i 3 måneder 50,-
Udvalg af ovenstående pr. person (min. 2 pers.) 100,-
DESSERT
Citron, hasselnød og brændt marengs 60,-
Rabarber, mandelbrud og vaniljecreme 60,-
Kokos, chokolade og kondenseret mælk 60,-
TASTING – FAMILY STYLE DINING
12 retter – 5 serveringer 450,-
Menuen vælges af hele bordet & bliver serveret som en dele-menu. Vi har altid en vegetarisk udgave og tilpasser os efter allergener eller andre diæter
Matchende vinmenu 350,-

CHAMPAGNE 

NV Blanc de Blancs Cuvée de Réserve GC. Pierre Peters

2008 André Clouet Brut

NV André Clouet Brut Rosé

 

700,-

750,-

750,-

CAVA
NV Cava Brut Especial, Bodegas Naveran 50,-/300,-
NV Cava Semi, Bodegas Naveran 300,-
2015 Cava Vintage Rosé, Bodegas Naveran 325,-
NV Dama de Naveran, Bodegas Naveran 75,-/425,-
2007 Cava Brut Nature, Gran Reserva, Recaredo 655,-
2001 Celler Battle, Gran Reserva Brut, Gramona 2195,-
HVIDVIN
SPANIEN
CASTILLA Y LEÓN
2014 Belondrade Lurton, Rueda 600,-
2015 Quinta Apolonia, Verdejo, Rueda 80,-/395,-
 2015 La Granja Blanco, Verdejo Viura 275,-
GALICIA
2008 Albarino, Selección de Anada, Pazo de Senorans 1100,-
2015 Albariño, Pazo de Señorans, Rías Baixas 500,-
 2016 Minius Godello, Monterrei 70,-/350,-

2015 As Sortes, Valdeorras

 

CATALONIA

700,-
2014 Ekam, Riesling/Albariño, Castell d’Encus, Costers Del Segre 595,-
2014 Jaspi Blanc, Coca i Fitó, Montsant 395,-
 2015 Finca La Serra, Chardonnay, Costers del Segre 625,-
2015 Onix Blanco, Priorat 355,-
2014 Nelin, Clos Mogador, Priorat 900,-
FRANKRIG
BOURGOGNE
2015 Chablis le Classique, Pascal Bouchard 90,-/475,-
2014 Pouilly Fuissé, Chateau de Beauregard 650,-
2012 Henri Boillot, Bourgogne  675,-
2014 Mersault Vieilles Vignes, Domaine Vincent Girardin 775,-
LOIRE
2015 Sancerre, Guy Saget 500,-
RHÔNE
2014 Châteauneuf-de-Pape Blanc, Font de Michelle 700,-
ØSTRIG
2014 Grüner Veltliner, Steinfeder Donaugarten, Hirtzberger 525,-
2015 Pinot Gris, Kracher 400,-
USA
2013 HIP Chardonnay, Hedges, Washington 95,-/475,-
2015 Butterfield Station, Chardonnay, Californien 375,-

ROSÉ 

2016 La Vieille Ferme Rosé, Famille Perrin, Rhône

2016 Sierra Cantabria Rosado, Rioja

 

95,-/475,-

375,-

RØDVIN
SPANIEN
RIOJA
2013 Sela, Bodegas Roda 525,-
2013 Sierra Cantabria Crinaza 80,-/400,-
2013 LZ, Vinedos de Lanziego 400,-
2012 Crianza Baigorri 545,-
RIBERA DEL DUERO
2015 Tinto Joven Roble, Pago de los Capellanes 465,-
2014 Tinto Crianza, Pago de los Capellanes 675,-
2008 Vega Sicilia Unico 2500,-
2013 Flor de Pingus, Dominio de Pingus 1700
CATALONIA
 2014 Can Blau, Montsant 500,-
2013 Jaspi Negre,  Coca i Fitó, Montsant 395,-
2014 Mineral del Montsant, Costers del Segre 400,-
2013 Geol, Costers del Segre 550,-
2013 Gotes Priorat, Portal del Priorat 500,-
2013 L’Obaga, Priorat 75,-/350,-
 2011 Onix Evolucio, Priorat 575,-
2014 Laurel, Clos Erasmus, Priorat 660,-
CASTILLA Y LEÓN
2014 Almirez, Teso la Monja, Toro 625,-
 PORTUGAL
2010 Quinta Do Vallado, Reserva Field Blend 700,-
2012 Pratz & Symington, Prazo de Roriz 425,-
FRANKRIG
BOURGOGNE
2014 Bourgogne Rouge, Pinot Noir, Maison J. Faiveley 95,-/500,-
2014 Santenay, Caroline Morey, Pinot Noir 850,-
RHÔNE
2015 Châteauneuf-de-Pape, Font de Michelle 725,-
BEAUJOLAIS
2014 Fleurie, Château de Fleurie, Loron 435,-
 BORDEAUX
1964 Château La Cabanne, Pomerol 4200,-
2002 Château Talbot, Grand Cru Classe, Saint Julien 3200,-
ITALIEN
TOSCANA
2014 Rosso di Montalcino, Silvio Nardi 90,-/450,-
2014 Le Volte, Tenute dell’Ornellaia 550,-
2010 Galatrona Merlot, Tenuta di Petrolo 1400,-
 2010 Pinot Nero Case Via, Fontodi 1200,-
PIEMONTE
2015 Barbera d’Alba Bussia, Giacosa Fratelli 395,-
2014 Barbera d’Alba Pistin, Giacomo Grimaldi 450,-
 2012 Barolo, Paolo Scavino 900,-
2011 Barolo Marcenasco, Renato Ratti 800,-
 VENETO
2013 Colle Alto, Cabernet, Corte Moschina 450,-
ØSTRIG
2013 Blend 2, Zweigelt/Merlot, Cabernet, W. Kracher 525,-
2014 Zweigelt Brilliant, W. Ecker-Eckhof 335,-

 

TYSKLAND

2014 Schwedhelm, Spätburgunder, Zellertal                                                                                                                                     485,-

2013 Kalkmergel Spätburgunder Trocken, W. Knipser                                                                                                                   650,-

AUSTRALIEN

2013 Peninsula Shiraz, Paringa Estate, Victoria                                                                                                                               650,-

USA

2014 Cabernet Sauvignon, Butterfield Station, Californien                                                                                                            375,-

2012 Red Mountain Les Gosses Vineyard, Washington                                                                                                                   750,-

2009 Belle Cousine, Hyde de Villaine, Californien                                                                                                                           1600,-

DESSERTVIN

Quinta do Vallado 20 year Old Tawny Port, Portugal                                                                                                                 95,-/950,-

Madeira Sweet 3 years, Pereira d’Oliveiras, Portugal                                                                                                                 60,-/600,-