Vinter Menu

 

Snacks   75,-

 

À la carte

Vi anbefaler 3-4 retter                        Vn – vegansk & Ve – vegetarisk

                      Porre – æggeblomme – vesterhavsost  85,-  Ve

 Røget Kammusling – glaskål – Kærnemælk  105,-

Rødbede – purløg – kinaradise – rug  85,-  Vn

Blomkål – broccoli – trøffel  90,-  Vn    

Rodfrugter – løg – kikærter  95,-  Vn

Oksetartar – fedtegrever – kaffe  95,-

Svine ‘Krebinet’ – kartoffel – surt  105,-

Perlehøne – løg – rørhatte  130,-

Tandoori gulerod – græskar – valnød – skorzonerrødder 120,-  Vn

Oksecuvette – kartofler – courgette  125,-

 

Tilføjelse af Kaviar 75,-          Tilføjelse af Trøffel 75,-

 

Ost og dessert

Tangost – syltetøj – fladbrød 105,-

Norsk myseost  – vaffel – stikkelsbær 105,-

Brioche – Brun sukker – multebær 95,-

Solbær – vanilje – ahornsirup  95,-  Vn

‘Bodil Oplevelsen’ menu eller vegansk menu til hele bordet 475,- pr. person Vinmenu tilpasset menuen 475,- pr. person